Air Plantből Medúza DIY

DIY ötletekért ma már senkinek sem kell a szomszédba mennie, csak google-izni kell a Neten és máris több tucat, jobbnál jobb, hihetetlenül kreatív megoldást találunk mindenre: egyszerűen kivitelezhető ötletektől egészen a legbonyolultabbakig, amelyekhez nem árt a kifinomult kézmozdulat, sok-sok türelem és precizitás.

Van, hogy az embernek az álla leesik attól amit lát, vagy azért, mert annyira aprólékos munka látványos eredménye, vagy azért mert annyira egyszerű ötlet, hogy a fejünket csóváljuk, hogy a viharba nem jutott ez eddig eszünkbe. 

Nincs ez másként az alábbi Air Plant medúzával sem, ami túl azon, hogy feldobja körülötted a teret, rendkívűl látványos, könnyen fenntartható de még a levegőt is tisztítja körülötted.

Air Plant Tillandsia dekoráció ötletek készítése házilag

Az Air Planeteket nem csak azért szeretjük, mert szépek, különlegesek és zöldek, hanem legfőképpen azért, mert rengetegféleképpen lehet játszani és dekorálni velük és az eredmény garantáltan valami nagyon egyedi lesz.

Air Plant és Tillansia dekorációs ötletek

Az alábbi Air Plant medúza elkészítéséhez elég egy tengerisün váz, egy kis damil, nem utolsó sorban pedig egy Air Plant. Nézd meg az Air Planek variációit! Nincs megkötés, hogy melyikkel dolgozol, válassz kedved és ízlésed szerint. Az alábbiakban lépésről-lépésre bemutatjuk mit és hogyan kell csinálni ahhoz, hogy egy saját "zöld medúzát" alkoss. Rendkívül jópofa gyerekszobában, vagy fürdőszobában felakasztva, akár több egymás mellé, igazi mélytengeri hangulatot áraszt majd télen-nyáron.

Air Plant Tillandsia csináld magad dekorációs ötletek

Amire szükséged lesz:
- Air Plant Tillandsia Seleriana, Tillandsia Usneoides, vagy Tillandsia Circinata, ezeket az Air Plant Stúdióból azonnal beszerezheted
- damil a közeli horgászboltból
- tengerisün váz
- speciális ragasztó (elhagyható)

És akkor lássuk mi a teendő. Először is, a Tillandsia külső levelei alá óvatosan fűzd be a damilt, körbe a levelek alatt úgy, hogy azok lehetőség szerint ne sérüljenek. 

Air Plant Tillandsia medúza DIY

Amint az első lépéssel megvagy, akkor fogd meg a tengerisün vázt és füzd át rajta duplán a damilt. A végére köss egy csomót és máris felakaszthatod oda, ahová szeretnéd. 

Air Plant és Tillandsia dekorációs ötlet házilag

Gyerekekkel is könnyedén kivitelezhető a project, a végén pedig kereshetnek az Air Plant medúzának a gyerekszobában egy helyet. Lóghat lámpán, kampón, vagy karnison, egy a lényeg: szellőztessük gyakran a helyiséget és hetente néhány alkalommal fújjunk a növényre vízpermetet. Nyáron akár a szabadba is kiakaszthatod, csak ne tedd ki közvetlen napfénynek!

Itt tudod megrendelni az Air Plant medúza elkészítéséhez az összes beszereznivalót egy helyen.

Ha tetszett az alábbi post, csatlakozz Te is a Boxesfordreams Instagram közösségéhez vagy Facebook oldalához ahol folyamatosan megújult tartalmakkal, naprakész információkkal várunk Benneteket.  Amennyiben inspirációt szeretnél meríteni, képekért a Boxesfordreams Pinterest oldalát érdemes meglátogatnod.

Hasonló dekorációs ötletek Air Plant felhasználásával.

Air Plant dekorációs ötletetek
Forrás: My Amazing Things

Air Plant Tillandsia dekorációs ötletek DIY
Forrás: Hallmar Channel


Szólj hozzá!

A blogban moderációt alkalmazunk, hozzászólásod csak engedélyezés után lesz látható.

Kulcsszavak


Büszkék vagyunk arra, hogy Boxainkkal támogatjuk a magyar kézművesek, designerek és kisvállalkozók termékeit és rajtunk keresztül mások is megismerhetik őket.