Álomszép asztali dekoráció

Az étkező a nappali mellett lakásunk egyik középpontja, az étkezőasztal pedig a fókuszpontja, ezért érdemes egy kis figyelmet fordítani a dekoráció felfrissítésére, hogy valóban stílusos és mutatós összképet kapjunk.

Az alábbi képek egy vasárnapi ünnepi ebédre feldíszített asztal terítését mutatják, középpontban az elmaradhatatlan Tillandsia Xerographicával, de ünnep nélkül is bárkit megihlethetnek az egyszerű, de annál hatásosabb, igazi őszi-téli-tavaszi hangulatú terítési trükkök. Az zöld és fehér színek használata, a gyertyák, a mécsesek, a különböző Air Plant-ek, a kunkorodó levelek  meghitt hangulatot sugallnak. 

Air Plant ünnepi asztal dekoráció

Az asztal hangulatos középpontjában egy nagy méretű (L) és két közepes (M) Tillandsia Xerographica, 8 db Tillandsia Capitata, 4 db Tillandsia Ionantha, illetve Eucalyptus ágak kerültek elrendezésre lazán a Tillandsiák alá rendezve. Rendezgessük a növényeket addig, amíg a szemnek is kellemes összképet nem kapunk. A jó hír a vágott virágokkal ellentétben, hogy dekorációnk nem kell, hogy a kukában landoljon néhány nap elteltével, hiszen az Air Plant-ek akár évekig is élnek! 

Étkezőasztal ünnepi dekoráció Tillandisa-val.

Rendeld meg most! A csomag tartalma: 1 db L-es, 2 db M-es Tillandsia Xerographica, 8 db Tillandsia Capitata, 4 db Tillandsia Ionantha egy csokor Eucalyptus ág. A csomag a kezelési útmutatót tartalmazza.

Tudtad-e, hogy az Air növények (Tillandsia) nem igényelnek talajt, azaz ültetőközeget, minimális gondoskodásra van szükségük, és önmagukat szaporítják? Az Air Plant-ek valóban az egyik legérdekesebb, legsokoldalúbb és legkönnyebben kezelhető növények!

Álomszép asztali dekoráció Xerographica-val!

Szállítás: 1-3 napon belül.

Méret: A dekoráció elrendezése nagyjából 50 cm hosszú.

Megjegyzés: a gyertyákat nem tartalmazza a csomag.

Ideális: céges összejövetel, ünnepi vacsora, esküvő, hálaadás, karácsony, újév, születésnap és évforduló, baráti parti, üzleti megbeszélés.

Air Plant Tillandsia Xerographica ünnepi asztali dekoráció

Ha tetszett az alábbi post, csatlakozz Te is a Boxesfordreams Instagram közösségéhez vagy Facebook csoportjához ahol folyamatosan megújult tartalmakkal, naprakész információkkal várunk Benneteket.  Amennyiben inspirációt szeretnél meríteni, képekért a Boxesfordreams Pinterest oldalát érdemes meglátogatnod.


Szólj hozzá!

A blogban moderációt alkalmazunk, hozzászólásod csak engedélyezés után lesz látható.

Kulcsszavak


Büszkék vagyunk arra, hogy Boxainkkal támogatjuk a magyar kézművesek, designerek és kisvállalkozók termékeit és rajtunk keresztül mások is megismerhetik őket.