Álomszép ILLUME gyertyák!

Ha kandalló nincs is minden lakásban, a gyertyák látványa és illata helyettesíthetik a tűz hangulatát. A gyertyák kétségkívűl a lakberendezés mesterei, hiszen bárhol jól mutatnak, önmagukban is szépen dekorálnak, nem kell melléjük semmilyen kiegészítő.

Illume álomszép gyertyák bármilyen ünnepi hangulathoz, vagy karácsonyi dekorációhoz.

Sokat keresgéltem, mire megtaláltam az ILLUME cég gyertyáit és diffúzor illatósító termékeit. Minden egyes kollekciója fényűző és ellenállhatatlan, a fantasztikus látványhoz pedig minden esetben elragadó illatok társulnak.

Illume winter white gyertya család

A gyertyák tetszetős látványt nyújtanak bármilyen ünnepi asztalon, nélkülözhetetlen elemei a karácsonyi dekorációnak, ráadásul a nagyobb ILLUME gyertyák éllettartama minden más gyertyáéval vetekszik, van olyan luxus gyertya is, amely 120 órán keresztül ég. Ez azt jelenti, hogy a gyertya méretéből adódóan annak illatát és látványát akár az ünnepek elejétől a végéig élvezhetjük!

Exkluzív, luxus Illume gyertya ajándék.

Az ILLUME termékei nem olcsók, de egyben biztosak lehetünk, az ár-érték arányuk kiváló. Jó tanács: ha veszel valakinek ajándékba, feltétlenül rendelj egyet magadnak ITT is és próbáld ki!

Ha még többet szeretnél megtudni az ILLUME termékcsaládról, vagy más termékeinkről kövess minket Facebook-on és az Instagram-on


Szólj hozzá!

A blogban moderációt alkalmazunk, hozzászólásod csak engedélyezés után lesz látható.

Kulcsszavak


Büszkék vagyunk arra, hogy Boxainkkal támogatjuk a magyar kézművesek, designerek és kisvállalkozók termékeit és rajtunk keresztül mások is megismerhetik őket.