Egzotikus dzsungelvilág és Air Plant-ek a lakásban

Az egzotikus URBAN JUNGLE stílus elsöprő első fuvallata a divatvilágot érintette elsősorban és a nyár egyik uralkodó trendje lett a zöld és buja: a trópusi motívumok hol világosabb, hol pedig sötétebb árnyalatban való megjelenítése a különböző textíliákon.

Ez az új trend a városban élő emberre fókuszál, ahogyan az ember által létrehozott környezet kölcsönhatásba kerül a természet alkotta világgal. Az URBAN JUNGLE stílus egyszerű és megfizethető módja annak, hogy zöldebbé változtasd otthonod, közelebb hozd a természetet és azt a kellemes érzést, amit a növények és virágok képesek maguk köré varázsolni.

Air Plant és Tillandsia dekoráció készítése

És a nappalink hogyan válhat buja, zöld dzsungellé? Persze jót tesz a sok zöld, trópusi pálma és szobanövény is, de milyen lakásdekorokat érdemes beszereznünk az új egzotikus trend jegyében? Első lépés: vegyél air plant-et! Ha ezekkel a növényekkel veszed körbe magad, valóban úgy érezheted, mintha elszöktél volna a természetbe!

Air Plant és Tillandsia online webáruház

Amennyiben a maximális látványra, minimális diy-re, öntözésre és növényápolásra törekszel, azaz nem sok mindent akarsz hozzátenni, tökéletes választás az Air Plant, mivel azt "ledobhatod" bármelyik bútorodra. Mivel gyökere nincsen, így földet sem igényel. Ha extrémebb kombinációkban is gondolkodsz, akkor érdemes több fajta Air Plantet egymás mellé tenni, esetleg kicsit játszani velük: felfüggeszteni, uszadékfára helyezni, üveggömbbe helyezni, élő képet készíteni.

Néhány okos megoldással, Tillandisával, csigaházzal és üveggömbökkel hangulatos mini-oázissá változtattam a nappalit.

Air Plant és Tillandsia az otthonunkban

Választékunkban az Air Plant-ek széles kínálatával találkozhatsz. Válaszd ki személyes kedvenceid ás alkosd meg saját URBAN JUNGLE stílusod! Teheted őket terráriumba, fürdőkád mellé, étkezőasztalra, előszobába, irodai asztalodra, vagy aggasd fel őket bátran bárhova!

Amennyiben kiegészítőkben gondolkodsz, nézz körbe az Air Plant Studio-ban.


Szólj hozzá!

A blogban moderációt alkalmazunk, hozzászólásod csak engedélyezés után lesz látható.

Kulcsszavak


Büszkék vagyunk arra, hogy Boxainkkal támogatjuk a magyar kézművesek, designerek és kisvállalkozók termékeit és rajtunk keresztül mások is megismerhetik őket.