Ghigo Style királyfik és királylányok

Adott egy márka, ami úgy tört be a piacra, ahogyan még semelyik másik: eredeti humorral. Vicces, mégsem viccnek indult, nagyon is megtervezett image-re épült a Ghigo Style. A kitalálója Milánóban él, két gyerek édesanyja, ennek ellenére mégsem vesztette el a humorát :-) Hisz abban, hogy minden kisfiú királyfinak és minden kislány királylánynak születik! Kreált egy fantasztikus álomvilágot, amelyet megvalósított.

Ghigo Style gyerek ruha kollekció

A márka célja, hogy nevessünk és ha megnézzük a Ghigo Style Born To Be Wild ruha és gyerekbútor kollekciójának egyes darabjait, megállapíthatjuk, hogy ezt maximálisan sikerült megvalósítani! Bár a cég Milánó-i székhelyű, azért van magyar vonatkozása is. Megálmodója Kaiser Fruzsina, eredetileg építészmérnök, de a designer világ felé is szívesen kacsintgat. Egyedi tervezésű kollekciójának minden egyes darabja egyszerre trendi, cool és valljuk be, nagyon menő! Mi sem támasztja ezt jobban alá, mint hogy olyan nagy sztárok is a márka rajongói mint Paris Hilton, vagy Victoria Beckham!

A ruhák és a plüssök 100%-os pamut anyagból készülnek, a himzések és a printek is olyan eljárással készülnek, amely bababarát és nem irritálják a gyermek bőrét. A legkisebb 56-os méretű bodytól egészen 2 éves korig tudod a webshopban megrendelni a kollekció egyes darabjait.

Ghigo Style gyerekruha kollekció

A világnak szüksége van az apró egyéniségekre, akik magukról is elhiszik, hogy hősök lehetnek nem csak a mesékben, a fantáziájukban, hanem a valóságban is. Ez inspirálta a tervezőt is. A kisfiú kollekció fő ismertetőjegye a gyerek "rajzolta" cápa motívum, a kislányé egy himzett szivecskés, szőr pomponos, szoknyás, igazi csajos verzió. Itt az ideje, hogy Te is feldobd a szürke hétköznapokat!

Ha valamelyik családtagod, barátnőd, vagy barátod születendő gyermekét és anyukáját szeretnéd meglepni egy igazán menő ajándékkal, akkor a Hello Baby Boy, vagy a Hello Baby Girl Box-ot válaszd! A kollekció legmenőbb darabjai megtalálhatók benne! A BOX belsejében meglepetések lapulnak, később emlékek őrzésére ajánlott. Akár a születendő gyermek nevét is rágravírozzuk ha kéred!

Tekintsd meg a kollekció minden darabját, hiszen nem csak gyermekedet tudod felöltöztetni tetőtől talpig, de akár az egész gyerekszobát be tudod rendezni design-os Ghigo Style termékekkel a szőnyegtől, a kényelmes foteltől, az indiánsátron keresztül egészen a világtérképig!

Ghigo Style gyerekszoba berendezés és bútorcsalád

Az egyik legmenőbb lakberendezési tárgy ez a mágneses térkép, amire a kis felfedező maga teheti fel a világ híres épületeit, illetve a kontinensre jellemző állatokat, ezzel is segítve már a kezdetektől a könnyebb eligazodását a világban.

Ghigo Style mágneses világ térkép híres épületekkel és állatokkal

 


Szólj hozzá!

A blogban moderációt alkalmazunk, hozzászólásod csak engedélyezés után lesz látható.

Kulcsszavak


Büszkék vagyunk arra, hogy Boxainkkal támogatjuk a magyar kézművesek, designerek és kisvállalkozók termékeit és rajtunk keresztül mások is megismerhetik őket.