Hardware kriptopénztárcák

Már több cég kínálatában is felbukkantak a hardwer-es kriptopénztárcák, amelyek egyre népszerűbbek lesznek főleg a férfiak körében. A két legfelkapottabb kriptotárca eszköz a Ledger Nano S és a Trezor wallet-ek.

A Trezornak van egy olyan fantasztikus előnye, hogy jelszavaink biztonságos tárolására is képes a kriptopénzek tárolása mellett! Hát ez fantasztikus! Ki ne szembesült volna már azzal a problémával, hogy hol és milyen módon tudja azt a több tucat jelszót megjegyezni, amit majd minden belépésnél, regisztrációnál meg kell adni? Itt a megoldás, ha kriptopénzeid még nincsenek (miért nincsenek?), jelszavaid biztosan vannak, amelyeket szeretnél biztonságban tudni.

A kriptopénzek világában ez a 3 hardware-es kriptotárca a legmegbízhatóbb, így nem leszünk kitéve a hacker támadásoknak, vagy vírusoknak. 

Minden komolyabb bitcoinnal , kriptopénzekkel foglalkozó embernek van hardveres kripto-tárcája is. Mivel biztonsági okokból ajánlott, hogy NE tároljuk a kriptopénzeinket hosszabb időre online átváltó rendszerekben, vagy akár online-tárcákban sem. A főbb bitcoin, vagy más vagyonunkat érdemesebb egy biztonságos offline papír-, vagy hardware tárcában tárolni!

Az alábbi linkeken nem csak megnézni tudod a kriptotárcákat, ha valamelyik megtetszik, azonnal meg is rendelheted és rövid időn belül már szállítjuk is!

Ledger Nano S

Megnézem a Ledger Nano S kriptotárcát ›››

Ledger Nano S kriptotárca

Trezor One

Trezor One kriptotárca és jelszómenedzser ›››

Trezor One kriptotárca és jelszómenedzser

Trezor Model T

Trezor Model T kriptotárca és jelszómenedzser ›››

Trezor Model T kriptotárca és jelszómenedzser

Az eszközök méretüknél fogva kis helyen elférnek. Tökéletes ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt! Abban is segítséget nyújtunk, hogyan tudod telepíteni az eszközt miután megvásároltad, a teszteket a Virtualis.cash weboldalán el tudod olvasni:

Trezor model T hardware kriptopénztárca jelszótároló eszköz beállítása és tesztje.

Trezor model One hardwer kriptopénztárca és jelszótároló eszköz beállítása és tesztje.

Ledger Nano S hardware kriptopénztárca beállítása és tesztje.

 


Szólj hozzá!

A blogban moderációt alkalmazunk, hozzászólásod csak engedélyezés után lesz látható.

Kulcsszavak


Büszkék vagyunk arra, hogy Boxainkkal támogatjuk a magyar kézművesek, designerek és kisvállalkozók termékeit és rajtunk keresztül mások is megismerhetik őket.