Ház melengető ajándék ötletek

Az otthon melege - a boldogság receptje. Az otthon legyen szentély, ahol ellazulhatsz és tökéletesen kipihenheted magad. Ismersz valakit, aki éppen most költözik álmai otthonába? Vagy már évek óta ott lakik, csak még mindig egyáltalán nem otthonos nála? Káosz uralkodik, vagy nem is látni, hogy ott lakik? És akkor meghívást kapsz...az álomba, a rendbe, a káoszba, a szentélybe. Hozzá mindenesetre.

Lakásavató, házavató meglepetés ajándék barátoknak 

Milyen ajándékot vigyél - kapsz a fejedhez? Nyugi. Egyáltalán nem kell nagy dolgokra gondolni. Egy szép, illatos gyertya, vagy egy puha párna egyaránt befutó ajándék lehet. A következő egyszerű ötletek segítenek a kívűl-belül meleget sugárzó otthon megteremtésében. Összeszedtünk néhány okos ajándék ötletet, mit érdemes vinni házavatóra, lakásavatóra, új lakásba, szimpla péntek esti, társasjátékozós, borozós baráti összejövetelre.

Téli - tavaszi ház melengető ajándék ötletek

Lakásavató, házavató ajádék barátoknak

1. Gyertyák

Európában okkal gyújtanak akár több gyertyát is esténként - fontosak az öröm-pillanatok, amikor dacolunk a tél ólmos égboltjával és leggyorsabban a gyertyafény teremt meleg, hívogató légkört. Minál több a fény, annál jobb! Egy gyertyával rossz lóra nem tehetsz, akár illatos, akár nem, minden lakás hangulat varázsa, nélkülözhetetlen ház melengető dekor eleme! Egy álomszép ILLUME gyertya mellé egy ILLUME diffúzor kiegészítővel tuti leveszed mind a 10 körméről a házigazdát! 

Illume gyertyák és diffúzorok ajándékba

2. Teás bögre 

A téli időszak otthon töltött nagy része arról szól (gyerekes anyukák ezúttal erősítik ezt a szabályt), hogy belesüppedünk a kanapéba, állig magunkra húzunk egy jó, meleg takarót és TV-t nézünk, vagy belebújunk egy könyvbe és kimerülésig olvasunk. A télies hangulat kiegyészítője a forró tea egy kedvenc bögrében. Mert ugye mindenkinek van otthon egy kedvenc bögréje? Ajándékozd Te is oda valakinek a kedvencét, például egy Pinky Up aranyozott teás bögrét szűrővel és tetővel!

Bailey aranyozott kerámia teás bögre szűrővel és tetővel ajándék

3. Friss levegő

A növények a legjobb légtisztítók. Kiszűrik a mérgeket és a szennyezőanyagokat. A NASA 83 négyzetméterenként legalább egy növényt javasol! Sok módszer van, hogy a természetet bevigyük a szobába. A cserepes virág és a vágott növény kézenfekvő. A cserepes növényt azonban előbb utóbb át kell ültetni, a vágott virág pedig sajnos nem tart örökké. Sokféleképpen csempészhetjük még be a természetet a lakásba! Szép kavicsokkal, kagylókkal, uszadék fával, a séták alatt gyűjtött fakéreggel, falevelekkel, bogyókkal, tobozokkal. De van még valami, ami mindent visz, főleg, ha olyan helyre megyünk vendégségbe, ahol a házigazda nem éppen növényguru: a megoldás az Air Plant! Vendégségbe a legtutibb ajándék! Próbáld ki, a tuti hatásról majd a növény gondoskodik! Ajándékozz Xero Box-ot, az otthoni friss levegőért!

Air Plant Tillandsia online ajándék vásárlás

4. Meleg fűrdő

Meleg fürdővel lehet a legjobban és a leggyorsabban ellazulni. A fürdővízbe egy maréknyi illatos fürdősó, lazítja az izmokat, fokozza a boldogsághormonok termelését.

Amennyiben Te magad szeretnéd elkészíteni az ajándékot, szükséged lesz: egy csomag fürdősóra, narancsvirág olajra, egy narancsra, egy vérnarancsra és egy grapefruitra. A fürdősót a házigazdának csak bele kell majd öntenie a forró fürdővízbe, a narancsvirág olajból néhány cseppet csepegtetnie, a gyümölcsöket karikára vágnia és a vízbe tennie. Az arcpakoláshoz szükséges: 1 pépesített banán, 1 evőkanál narancslé egy evőkanál mézzel elkeverve. Ezeket betehetjük egy box-ba, vagy kosárba és máris kész a tökéletes "élmény-ajándék". Elkápráztathatod, ha gyertyát is csomagolsz hozzá! Amennyiben nem vessződnél az egyes alapanyagok beszerzésével, készen is kaphatók brilliáns, olajos-illatos-kényeztető fürdőgolyók, vagy például ez a barackos, mézes, vadvirágos, természetes fürdőkrém

Relax fürdő és fürdőkrém ajándék

Sokan a legegyszerűbb módját választják a házavató ajándék vásárlásnak és elintézik a lakásfelavatást valami hasznos, de személytelen dologgal. Biztosak vagyunk benne, hogy minden új lakástulajdonos nagyon örül egy kávéfőzőnek vagy egy kaktusznak, de ha a fenti ötletek közül sem fogott meg egyik sem, akkor inkább aktivizáld magad!

Segíts a költözésben!

Segíts bedobozolni mindent, aztán az új lakásban kipakolni. Amennyiben van egy nagyobb autód, vagy van egy ismerősöd, akitől kölcsönkérhetsz egy nagyobb autót máris többet tettél a barátodért, mintha vettél volna valami tucat házavató, vagy lakásavató ajándékot.

Ajándékkártya egy közeli étterembe

Kevés kiábrándítóbb dolog van, mint egy egész álló napos bepakolás/kipakolás után este farkaséhesen szembesülni azzal, hogy kong a hűtő. Gondolkodj előre és vegyél egy ajándékkártyát egy közeli, helyi étterembe, ahol végre leülhettek egymással szembe és még csacsoghattok is egy jót. Bónusz pont, amennyiben inkább emailben küldöd el a kártyát, hogy ne kavarodjon el költözés során. A pakolás úgyis megvár, de legalább a vacsora gondját levetted a válláról. 

Fedezzétek fel együtt a környéket!

Színház, állatkert, múzeum, helyi kisboltok mind-mind felfedezésre várnak a közelben! Együtt tuti nagy kaland nekivágni az ismeretlennek és biztosan találtok egy csomó klassz dolgot!

Van bármi más ajándék ötleted házavatóra, vagy lakásavatóra? Kaptál, vagy adtál már valami vicceset, hasznosant, ötleteset, szokatlant? Oszd meg kommentben!

 


Szólj hozzá!

A blogban moderációt alkalmazunk, hozzászólásod csak engedélyezés után lesz látható.

Kulcsszavak


Büszkék vagyunk arra, hogy Boxainkkal támogatjuk a magyar kézművesek, designerek és kisvállalkozók termékeit és rajtunk keresztül mások is megismerhetik őket.