Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

Szükséged van néhány tuti karácsonyi ajándék ötletre férfiaknak? Összeszedtük ezeket. Nézz szét a kínálatunkban, biztosan megtalálod a megfelelőt! A True2Go kulacs nélkülözhetetlen társa a mindennapoknak és kirándulásoknak. Dupla falú kialakításának és rozsdamentes acélszerkezének köszönhetően az italokat 24 órán át képes hidegen és 12 órán keresztül forrón tartani. Soha többet nem kell műanyag palackot vásárolnia annak, aki mindig magánál tart egyTrue2Go kulacsot. Edzőteremben, munkában, autóban, úton-útfélen ez a tökéletes társ és még a környezetünket is védjük!Nem könnyű az élet egy kripto fanatikus mellett, aki ideje döntő többségét kódok írásával, fejlesztéssel, vagy éppen ötleteléssel tölti. De itt az új hype, a bitcoin és a kriptopénzek, a kriptotárcák és a pénzügyi világ máról-holnapra pikk-pakk megváltozik. A fiúk a bányában dolgoznak, a lányok pedig támogatják őket ebben. Készítettünk néhány "munkaruhát" számukra, bitcoin és hodl témájú karácsonyi és születésnapi ajándék ötleteket, pulcsikat, pólókat és egyéb kiegészítőket, hogy megjelenésük is tükrözze hihetetlen elszántságukat.

Kripto és bitcoin ajándék ötletek férfiaknak karácsonyra vagy születésnapra

A bitcoin és hodl feliratú pólók azoknak a bitcoin rajongó férfiaknak lehet jó karácsonyi ajándék, akiknek már van valamilyen kriptopénzük, vagy lesz hamarosan és hisznek abban, hogy ez a jövő. Ezeket a termékeket ráadásul nálunk akár bitcoin-ért is megvásárolhatod. Mindig szem előtt kell tartanunk az ajándékozott ki nem mondott kívánságait, hogy a meglepetés személyes értékké váljon pusztán anyagi értéke helyett.

A bitcoin és kriptotárca boltunk prémium minőségű kripto témájú ruházatot, pólókat, sapkákat, kriptotárcákat és egyéb kiegészítőket árul a digitális pénzek szerelmeseinek. Biztonságos online rendelési rendszerükben akár bitcoinnal is tudsz fizetni. De emellett elfogadjuk az olyan hagyományos fizetőeszközöket is, mint a PayPal és a hitelkártyák, sőt utánvétes fizetésre is van lehetőség. A hardveres kriptotárcák, pólók és pulcsik egyaránt készleten vannak, így pár napon belül ki tudjuk szállítani.

A hardveres kriptotárcák 3 legnépszerűbb változatát áruljuk, ezek a Ledger Nano S, a Trezor Model T és a Trezor One. Ezeken az eszközökön lehet a legbiztonságosabban tárolni a kriptopénzeket. Komoly háttértámogatást is nyújtunk, a vásárlást követően segítünk az eszközök beállításánal is, ha van rá igény. Természetesen az összes eszközt teszteltük, ezekről a virtualis.cash oldalon olvashatsz részletesen.

Hardware krito pénztárca ajándék férfiaknak

Termékkínálatunk folyamatosan bővül az éppen aktuális mémekkel és a bitcoin közösség mindennapos kultúrájában meghonosodott dolgokkal. A célunk, hogy a bitcoin forradalmat elterjesszük a populáris kultúrában és felkeltsük a figyelmet a bitcoin témájú ajándéktárgyakkal és ruhákkal. Bármilyen további ötletet, javaslatot szívesen fogadunk!


Szólj hozzá!

A blogban moderációt alkalmazunk, hozzászólásod csak engedélyezés után lesz látható.

Kulcsszavak


Büszkék vagyunk arra, hogy Boxainkkal támogatjuk a magyar kézművesek, designerek és kisvállalkozók termékeit és rajtunk keresztül mások is megismerhetik őket.