Születésnapi ajándékötletek

Minden gyerek és gyerekes szülő számára a második legfontosabb nap az évben a gyerek születésnapja! Hetekkel előtte tervezgetünk, ötletelünk, gondolkodunk az ajándékon. Folyamatosan agyalunk a zsúr, buli helyszínén, a dekoráción, hogy nézzen ki a meghívó, milyen játékokat játszunk, mi legyen a meglepetés?

Születésnapi zsúr és ajándékötletek

Ma már szerencsére számtalan izgalmas helyszín közül választhatunk, nem kell feltétlenül izzadtan egy játszóház közepén ülni és várni, hogy a gyerekek kitombolják magukat és végre otthon legyünk. Egyre több a bevállalós család, aki saját otthonát és kertjét adja, nem pedig külső helyszínt választ. Nagyjából 6-7 éves korig ez rendben is van, de aztán kinövik a kertet, nem beszélve a házról.

Egyik kedvenc zsúr helyszínem a Noel állatkert Érden. Télen-nyáron nyitva van, nincsen tömeg, tökéletes helyszín egy gyerek születésnapi zsúrjának megrendezésére. Egy szülinapi zsúron egyáltalán nem könnyű feladat a különböző érdeklődési körű gyermekek lekötése, szórakoztatása, úgy, hogy a végén mindenki élményekkel telve távozzon. A Noel állatkertben senki sem fog unatkozni! Pár óra kevés, hiszen csak míg az állatokat végignézik, megetetik, megsimogatják, simán elmegy 2-3 óra, legalább egy fél napra kell tervezni. Előre egyeztetett programterv alapján segítenek lebonyolítani az eseményt, segítenek az animációban, kincskeresőt szerveznek a gyerekeknek, pónilovaglást, bográcsban főzést, csillámtetoválást, de bármilyen egyedi igényt megvalósítanak. 

Gyerek születésnapi zsúr ajándékötletek

Ma már nem olyan nagy kihívás egy születésnapi zsúr lebonyolítása. Rengeteg kész ötlet, dekorációs lehetőség áll rendelkezésünkre, nem kell semmit magunktól kitalálnunk. Felhúzhatjuk a születésnapi zsúrt egy egyszerű tematikára: kalóz, indián, csillámpóni, tündér, királylány, kincskereső, stb. Amint megvan a tematika, arra már el is lehet kezdeni építkezni. Rendeljük meg a tortát a tematika szerint és már a meghívókat is ennek alapján készítjük. Az Aldi-ban és a Lidl-ben egész évben kapni különböző kreatív színes papírcsomagot, melynek segítségével könnyedén legyárthatjuk a meghívókat is.

Héliumos lufit a Lufilandben érdemes beszerezni (8 darabból már nagyon mutatós "luficsokrot" készítenek), vagy más megbízható forrásból, mert akkor akár hetekig a levegőben lesznek a lufik és még a szülinapi zsúr után sokáig lehet velük játszani. Jöhet a dekoráció. Egy zászlósorra szükségünk lesz. A legtöbb helyen műanyag, vacak minőséget kapunk, ezért érdemes inkább a Securit® Zászló szettet megvásárolni ajándék fehér krétamakerrel.

Szülinapi zászlósor

Ezt a zászlósort kedvünk szerint dekorálhatjuk, feliratozhatjuk, utána lemoshatjuk és egy másik születésnap alkalmával újra felhasználhatjuk. Jó kiegészítője lehet bármilyen céges rendezvénynek, jubíleumnak, ünnepnek! 

Születésnapi zsúr ajándékötletek

A mai gyerekek nagyon szeretik a kreatív, kézzel elkészíthető ajándékokat. Szívesen alkotnak, fűznek, vágnak, rajzolnak órák hosszat. Bevált születésnapi ajándék gyerekeknek a krétatábla, amelyet a gyerekszoba falára rögzíthetünk, lemosható, így újra és újra kiélheti kreativitását minden gyerek annélkül, hogy több tonna papír landolna a szemeteskosárban. A krétamarkerek ráadásul a szivárvány minden színében kaphatók, nem koszolnak, nem poroznak, olyanok mint egy sima filctoll.

Securit krétatábla

Minden gyerek szereti rendezgetni az íróasztalát és környékét. Éppen ezért klassz születésnapi ajándékötlet a Securit® fali betütartó betűkkel és számokkal! Ez az új, kreatív játék tökéletes születésnapi ajándék minden korosztálynak! Üzenhettek egymásnak, kirakhatjátok kedvenc idézeteiteket, motiváló szavakat, gondolatokat. A négy sín összeilleszthető, hossza összesen 1 méter, de akár egymás alá-fölé is tetszőlegesen feltehető.

Securit betütábla üzenőtábla

Ha tetszett az alábbi post, csatlakozz Te is a Boxesfordreams Instagram közösségéhez vagy Facebook oldalához ahol folyamatosan megújult tartalmakkal, naprakész információkkal várunk Benneteket.  Amennyiben inspirációt szeretnél meríteni, képekért a Boxes for dreams Pinterest oldalát érdemes meglátogatnod.

 


Szólj hozzá!

A blogban moderációt alkalmazunk, hozzászólásod csak engedélyezés után lesz látható.

Kulcsszavak


Büszkék vagyunk arra, hogy Boxainkkal támogatjuk a magyar kézművesek, designerek és kisvállalkozók termékeit és rajtunk keresztül mások is megismerhetik őket.