Új trend a dekorálás világában az Air Plant!

Az új, elképesztően izgalmas és mégis nagyon egyszerű natúr trend egyre népszerűbb, hiszen a valódi növényekből, természetes alapanyagokból készült dekorációk minden térben érvényesülnek és szépek – különösen napjaink városi emberének, aki szinte sóvárogva szívja be a környezetében lévő természet minden egyes cseppjét.

A természetes, élő anyagok és növények – új technológiáknak, korszerű felületkezeléseknek köszönhetően – szinte ma már bárhová betervezhetők, a világszerte egyre szélesebb körben és kreatív módokon alkalmazott természetes anyagok pedig már stílusunkhoz, egyedi elképzeléseinkhez is könnyedén alakíthatók legyen az bármilyen helyszín, otthon, iroda, bolt, bár, kávezó, esküvő, vagy rendezvény.

Air Plant élő fal

Akár egy modern stílusú fürdőszobát is érdekessé tesz egy Air Plantből és natúr fából készült szépség. Óriási kedvenc lett az új, természetesség trendjének jegyében létrejött vizes blokkok díszítése és dekorálása, hiszen a víz, a kő, a fa és Air Plant együttes látványa mindig egy kis Zen élményt, finom harmóniát nyújt.A nappaliban is készítünk élőfal, vagy élőkép dekorációt, aminek látványa semmihez sem fogható, ráadásul az Air Plant nem igényel öntözőkannás locsolást, hiszen "nincs a növénynek gyökere". Ez messze a legkifinomultabb új trend a lakberendezés, vagy bármilyen belső tér területén.Bármilyen asztal díszítéséhez legyen az egy vasárnapi családi ebéd, karácsonyi vacsora, üzleti megbeszélés, a legegyszerűbb mégis szemet vonzó dekorációkat lehet készíteni az Air Plantekből. Ráadásul nem hervad el néhány nap után, csak néhány gondoskodó spricc hetente és akár évekig is felhasználhatod. Egy nagyszabású alkotás megadja az alaphangot a szobában, boltban, étteremben, irodában és új hangulattal tölti meg a teret.

Air Plant termékeinket ITT vásárolhatod meg, vagy kérj egyedi ajánlatot most a hello@boxesfordreams.hu e-mail címen!

Ha még többet szeretnél megtudni az Air Plantekről, vagy más termékeinkről kövess minket Facebook-on és az Instagram-on


Szólj hozzá!

A blogban moderációt alkalmazunk, hozzászólásod csak engedélyezés után lesz látható.

Kulcsszavak


Büszkék vagyunk arra, hogy Boxainkkal támogatjuk a magyar kézművesek, designerek és kisvállalkozók termékeit és rajtunk keresztül mások is megismerhetik őket.