Virágkülönlegesség Valentin napra!

Ha valaki a hagyományos virágcsokroktól szeretne teljesen elrugaszkodni, és valami igazán alternatív növénykompozícióval örvendeztetné meg szíve választottját, annak a Boxes for Dreams örökzöld Air Plant Tillái jelentik a tökéletes választást! Ha megfelelő keretet szeretnél adni az ajándéknak, akkor díszdobozzal együtt rendeld meg ITT A My Xero Boxot!

Air Plant Tillandsia Xerographica ajándék virágkülönlegesség Valentin napra férfiaknak és nőknek

Ajándékozz Air Plant-et Valentin napra! Jó híreink vannak, mert beszereztünk eleget, hogy minden rendelést ki tudjunk szolgálni :) Ha időben rendeltek, akkor a Magyar Posta, vagy a DHL ki is viszi nektek Budapesten belül, de személyesen is át tudjátok venni. A post alatti linken közvetlenül vásárolhattok a webshopon.

Ajándék Valentin napra férfiaknak és nőknek

Mivel a Valentin nap a szerelmespárok ünnepe, így a férfioldal is megajándékozásra kerül. Az Air Plant egy olyan minimalista, tartós, design ajándék, amelyek egy férfiember számára is emészthetően közvetítik a szerelem ünneplésének lényegét.

Ajándék virágkülönlegesség Valentin napra férfiaknak és nőknek

Hogy pontosan mi ez a növény, arról ITT olvashatsz bővebben. Az Air Plant-ek gondozása, ápolása és öntözése is végelenül egyszerű, nem szeretik se a túlzott öntözést, se a földet, azaz ültetőközeget, a lakás különböző pontjait dekorálhatod vele hallatlanul egyszerűen: fogod és odateszed ahová szeretnéd. A nappaliba a dohányzóasztalra, a fürdőkád mellé, gyakorlatilag bárhova. Fényigénye van, de a közvetlen napfényt nem szereti. Az Air Plantek gondozásáról, ápolásáról és öntözéséről ITT olvashatsz bővebben. 

Ha valami igazán terndit, machot, újszerűt és különleges ajándékot szeretnél a kedvesednek Valentin napra, rendeld meg most az Air Plant-et!

Air Plant Valentin napra

Valentin napi ajándék BOXOK Férfiaknak és Nőknek

Elkészítettünk egy-egy kombinált BOX-ot is Valentin napra külön Férfiaknak és külön Nőknek, amennyiben a Tillandsia Xerogrographicát kiegészítenéd még néhány igazán  ajándékkal. A dobozok tartalmát Magyarországon kizárólag a Boxes for Dreams webshop kínálatában találod meg, ettől is annyira speciális.

Valentin nap ajándék férfiaknak és nőknek

Szabd személyre!

A BOX-ok tetejére a Boxes for Dreams lézergravír kerül, de ha van más elképzelésed, személyre szabnád, saját logót, vagy szöveget szeretnél, küld el nekünk üzenetben és megvalósítjuk! A BOX-okat később számtalan módon fel lehet használni. Repjegyeket, belépőket, emlékeket, apró kis ereklyéket lehet benne tartani. 

Rendeld meg az Ajándék BOX-ok menüpontból ›››


Szólj hozzá!

A blogban moderációt alkalmazunk, hozzászólásod csak engedélyezés után lesz látható.

Kulcsszavak


Büszkék vagyunk arra, hogy Boxainkkal támogatjuk a magyar kézművesek, designerek és kisvállalkozók termékeit és rajtunk keresztül mások is megismerhetik őket.